Patella luxation

Ja jag skrev väl lite om det i förra inlägget, Nikko har alltså rejäl Patella luxation. Knäskålen är för grund, så den hoppar ur led. Medicinen kanske har börjat funka, för i går när vi åkte till StB gick han faktiskt en hel del på benet, mycket mer än tidigare. Men så gled det ur led igen och då skrek han... Precis just nu gnällde han till och lyfte VÄNSTER ben. Har ju PL där också, men mildare, så hjälp tänk om vi måste operera bägge benen.

Det märkliga är, att J har precis samma problem med sina knän, knäskålarna är för grunda! I hans fall räckte det med sjukgymnastik för att bygga upp musklerna runtomkring, och nu funkar det. Men löpträning är ingen höjdare för honom, inte ens på mjuka banor.

Mysigt och kul på StB som vanligt. Ninnie i högform! Ira och Mio var där, och en liten söt röd toy-tjej som hette Mimmi. Som är opererad för PL, så jag fick en del bra tips. Nikko jättetrött på vägen hem, helt utslagen i bilen. I vanliga fall rullar han ihop sig när han sover, men när han är riktigt trött ligger han utsträckt på sidan, och det gjorde han nu.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0