Nu har jag bestämt mig!

Sen jag började jobba har bloggen verkligen varit eftersatt. Har inte riktigt hunnit - eller kanske rättare, så har lusten inte riktigt infunnit sig. Det är så mycket annat som lockar och pockar. Skrivandet kommer jag i och för sig att sakna - men det har känts som att ämnena har trutit för mig. Kanske det helt enkelt är så att jag känner att "hundtemat" för mig blev lite för snävt? Jag som inte ställer ut, tävlar eller är hundmode-fashionista?

Ja, jag har verkligen funderat på det här, och kommit fram till att jag ska avsluta bloggen. I alla fall för ett tag, och se om lusten infinner sig igen. Kanske kommer jag igen, kanske bestämmer jag mig för att starta en ny blogg, vem vet vad framtiden bär med sig. Jag kommer ju att följa mina favvo-bloggar i fortsättningen också så klart, för jag älskar verkligen att läsa vad alla andra har för sig.

Så - tack för mig! I fortsättningen hörs vi av när jag kommenterar hos er!

Kram på er allihop

Lena och Nikko


Han vann, han vann!

Stort grattis till sonens tremänning (syssling) Ulrik som gick och vann Lilla melodifestivalen i går. Vad duktig han var, vad kul att höra en låt med lite budskap i den här typen av sammanhang. Heja Ulrik!

RSS 2.0